Coaching voor managers

Overakker-coaching-voor-professionals

Als manager wordt er veel van je verwacht. De uitdagingen zijn vaak complex en veelomvattend. Wij leveren maatwerk in de vorm van coaching, die gericht is op specifieke uitdagingen in de context van je organisatie. Het kan gaan om een persoonlijke uitdaging op het gebied van eigen performance of effectiviteit, de relatie met stakeholders of veranderingen binnen de organisatie.

Coachvragen die wij tegenkomen zijn bijvoorbeeld:

  • hoe kan ik beter leren delegeren en grenzen bewaken
  • hoe krijg ik inzicht in de verschillende rollen die ik als manager heb
  • hoe krijg ik rollen die moeite kosten onder controle
  • hoe ontwikkel ik inspirerend of coachend leiderschap
  • hoe bepaal ik een eigen en winnende strategie

Het resultaat van management coaching

In een management coaching traject gaat het om nieuwe mogelijkheden creëren. Onze coaching inspireert en nodigt uit je persoonlijke talenten en kwaliteiten te (her)ontdekken.