Coaching voor ondernemers

Overakker-coaching-voor-ondernemers

Als ondernemer sta je er vaak alleen voor. De opties en keuzes kunnen veelomvattend zijn. Het is dan prettig met een ervaren coach te praten over de zaken die je bezighouden of belemmeren. Dat kan zijn in de startende fase van het bedrijf, als het bedrijf groter groeit en/of bij naderende bedrijfsopvolging.

Coachvragen van ondernemers zijn:

  • hoe kan ik blokkades, blinde vlekken of oude gewoontes binnen de onderneming en mijzelf onderkennen en daarin verandering brengen?
  • hoe ontwikkel ik persoonlijk leiderschap?
  • hoe leer ik delegeren?
  • hoe ga ik de volgende fase zo goed mogelijk in?

Overakker Coaches heeft ondernemers begeleid in de gezondheidszorg, de bouw, de industrie- en technische dienstverlening en horeca. Specifieke voorbeelden uit de praktijk zijn: ondernemers die een management-buy-in willen realiseren, een ondernemer die nalatenschappen begeleid, architecten en IT-specialisten.

Het resultaat

Gebruik maken van coaching is investeren in jezelf en in je onderneming. Als coach zijn wij tegelijkertijd vertrouwenspersoon, onafhankelijke sparringpartner en een klankbord. Onze input betekent voor jou een steun in de rug om de effectiviteit van jou en de onderneming verder te optimaliseren.